Retourneren

Retourneren

Bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling weer retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je kan dit doen door een e-mail te sturen naar info@sassefrasmeisjesspeelgoed.nl met als onderwerp retour melding. Vermeld in je e-mail de volgende gegevens;
* het bestelnummer / ordernummer
* om welk product het gaat
* je naam en adresgegevens
* het IBAN nummer waar je het geld op retour wilt krijgen
* de reden van retour (niet verplicht)

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Wanneer ik het product in originele staat retour heb ontvangen, krijg je de aankoop kosten en de destijds gemaakte verzendkosten teruggestort op de door jouw aangegeven rekening. Stuur je een gedeelte van de bestelling retour dan krijg je het orderbedrag exclusief verzendkosten terug. De kosten voor het retourneren van het product zijn voor eigen rekening en op eigen risico van de klant.

Herroepingsrecht

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je onderstaande formulier invullen en meesturen. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Sassefras Meisjes Speelgoed niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom altijd bij het postagentschap om een track&trace code en bewaar deze goed. Verstuur je pakket aangetekend, zodat je retourzending verzekerd is als het postagentschap je pakket kwijtraken. Constateer ik bij de retourzending dat er schade of gebruikssporen zijn dan wordt die schade verrekend met het terug te storten bedrag. Behandel het product dus voorzichtig en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Defect product

Wanneer je een defect product hebt ontvangen dit graag duidelijk vermelden in de e-mail, zodat ik dit op een correcte manier kan afhandelen. Ik stuur je vervolgens een bevestiging van je retour melding en het adres waar je het product naar toe kan sturen. Na deze bevestiging kun je het product in de originele staat en verpakking, binnen 14 dagen terugsturen. Ik adviseer dan ook om altijd de geleverde toebehoren te bewaren.

 

Modelformulier voor Herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer je de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: Sassefras Meisjes Speelgoed
Franekerstraat 50
8913AP  Leeuwarden
info@sassefrasmeisjesspeelgoed.nl

Ik/Wij* deel/delen* je hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]* herroept/herroepen.*
Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

[Naam consumenten(en)]
[Adres consument(en)]

[Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.