Over Sassefras Meisjes Speelgoed

“Dé specialist in speelgoed voor meisjes van 0 tot 6 jaar! Speelgoed gemaakt van hout en andere natuurlijke materialen”.

Spelen met je meisje is even écht tijd en aandacht voor elkaar. De dagen vliegen zo snel voorbij, voor je het weet is je kleine meisje alweer groot! Quality time met je gezin, genieten van je kinderen daar draait het toch om in het leven.

Sassefras Meisjes Speelgoed biedt mooi en educatief speelgoed aan. Zo maak je door samen te spelen met je meisje, mooie herinneringen voor later.

Een kleine Sassefras

Van kleins af aan wist ik al dat ik later moeder wilde worden. Moeder van een meisje waar ik samen mee kon knuffelen, spelletjes spelen, met poppen spelen, theepartijtjes kon houden en al die andere leuke meisjes dingen. Ik had zelfs mijn poppen en barbies al die jaren bewaard speciaal voor haar. Misschien herken jij jezelf hier ook wel in?

ik en mijn dochter Sassefras Meisjes Speelgoed

Yeah, een meisje

Al snel kwam ik er achter dat mijn dochter eigenlijk helemaal niks met poppen en al die meisjesachtige dingen had. Zo keek ze nooit naar haar pop om, maar speelde ze liever met andere dingen. Zij was en is nog steeds een stoere meid die van stoer speelgoed en stoere spelletjes houdt. Een meisje die het liefste met auto’s speelt of riddertje met haar vriendjes speelt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee en ik speel nog net zo graag met haar. Toch mis ik dat hele meisje meisje gebeuren wel een beetje. Vooral als ik bijvoorbeeld haar nichtjes met poppen zie spelen.

De webshop is geboren

Totdat ik in 2015 begon met de webshop. Ik zag dit echt als mijn kans om me helemaal uit te leven met meisjes speelgoed. Aangezien ik het inkoop voor de webwinkel en er nooit met mijn dochter mee zal spelen hoop ik dat het speelgoed andere meisjes heel veel plezier zal schenken.

De ontdekkingsreis

Het is tot nu toe een hele ontdekkingsreis geweest om te komen waar ik nu ben. Dit omdat ik met een heel breed assortiment en veel verschillende speelgoedmerken ben begonnen. Tot ik tot de conclusie kwam dat ik anders wilde zijn dan al die andere speelgoedwinkels en mijn eigen hart wilde volgen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar zowel bekende en minder bekende speelgoedmerken. Zo kan ik jou een uniek en prachtig assortiment van meisjes speelgoed aanbieden.

Joepie goedgekeurd

Nog een leuk weetje is dat Sassefras Meisjes Speelgoed ook een keurmerk heeft. Zo weet je zeker dat je met een gerust hart bij mij kunt shoppen.

Overige Informatie

Contactgegevens

  • Sassefras Meisjes Speelgoed
  • Franekerstraat 50 (géén bezoekadres)
  • 8913 AP  Leeuwarden
  • Tel. 06 – 454 91 543 (bereikbaar van 8.30 tot 13.00)
  • KvK nummer 64722619

Vragen of Opmerkingen

  • Stuur een mailtje naar info@sassefrasmeisjesspeelgoed.nl
  • Stuur een privé berichtje via Facebook Messenger of Instagram
  • Stuur een berichtje via de chatfunctie op de website