Blogger Gezocht Voor Sassefras

Bloggers gezocht voor Sassefras Meisjes Speelgoed! Ik ben op zoek naar enthousiaste mensen die graag willen bloggen, omdat schrijven gewoon leuk is. Vind jij het leuk om over je gezin en kinderen te schrijven en over alle avonturen die jullie meemaken of misschien wel een ander leuk onderwerp wat betrekking heeft op kinderen/gezin/speelgoed? Dan is bloggen voor mij iets voor jou! 

Sassefras Meisjes Speelgoed is een webshop met trendy speelgoed voor baby, peuter en kleuter meisjes en daarom wil ik het liefst een blogger die zelf mama is van een of meer meisjes in de leeftijd van 0 tot 6 jaar.

BLOGGER GEZOCHT

 

Wat kan Sassefras Meisjes Speelgoed jou bieden?

  • Ik bied jou een leuke plek aan voor al je verhalen.
  • Je mag deze verhalen onder je eigen naam publiceren.
  • Ik heb geen bezwaar als je een link naar je eigen website en/of social media plaatst.
  • Ik publiceer je blog op mijn website en kondig deze aan op social media en eventueel in mijn nieuwsbrief.
  • Eigen keuze voor onderwerpen zolang het maar met mijn doelgroep te maken heeft.
  • Misschien na verloop van tijd eens een product review.

Helaas kan ik je op dit moment geen financiële vergoeding aanbieden, omdat ik nog een nieuw bedrijf ben. Al mijn energie, tijd en geld stop ik in mijn bedrijf. Ik kan eventueel wel een kleine korting geven op mijn speelgoed assortiment.   

Heb je interesse om voor mij te gaan bloggen dan kun je een e-mail naar info@sassefrasmeisjesspeelgoed.nl sturen met als onderwerp blogger. Laat mij weten waarom ik voor jou zou moeten kiezen. Ook zou ik het leuk vinden als je een link naar je website en/of social media vermeldt.

BewarenBewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *